Activiteiten Familiedag

Als je een keer iets anders wilt gaan doen met je familie dan bowlen of naar de dierentuin gaan, schiet Doe-het-zelf Spellen je te hulp! Maak met één van onze activiteiten je familiedag tot een groot succes. We hebben vele interactieve spellen in ons aanbod die samenwerking vereisen of juist een wedstrijdelement met zich meebrengen. Bewapen je met een volledig opgeladen smartphone die met het Internet is verbonden en ga het avontuur aan! Dankzij de Doe-het-zelf Spellen activiteiten kan je familiedag niet meer stuk.

Activiteiten familiedag thuis

Voelen jullie geen behoefte om ver te reizen voor een dagje met elkaar? Geen nood! Je kunt met onze activiteiten je familiedag thuis beleven, in de voor jou dichtstbijzijnde binnenstad. Maak de spanning om te snijden met ons Detectivespel, waarin je onderweg via je telefoon aanwijzingen krijgt en opdrachten uitvoert om als eerste een aantal cold cases op te lossen. Eveneens zenuwslopend is De Ontmaskering, waarin je een race tegen de klok voert om te onthullen wie de Mol in jullie team is!

Hebben jullie zin in een spannend uitje? Voer dan onze interactieve activiteiten tijdens jullie familiedag thuis uit in je eigen binnenstad!

Overtuigd geraakt van doe-het-zelf spellen als invulling van jullie uitje? WACHT NIET LANGER EN BOEK HIER EEN SPEL. Heb je nog vragen, gebruik dan onderstaande formulier!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.