Bedrijfsuitje Alkmaar

Als je je collega’s goed wilt leren kennen, zal Doe-het-zelf Spellen hier zeker een positieve bijdrage aan leveren tijdens een bedrijfsuitje in Alkmaar! In ons aanbod bevinden zich vele interactieve spellen die behoorlijk wat samenwerking vereisen. Op deze manier kan elk teamlid zich van zijn of haar beste kant laten zien en leer je precies wat je aan elkaar hebt! Bovendien bezoeken jullie tijdens een bedrijfsuitje in Alkmaar de mooiste en uitzonderlijkste plekken in de stad. Wat willen jullie nog meer?

Actief bedrijfsuitje Alkmaar

Je zult flink in de benenwagen moeten tijdens een actief bedrijfsuitje in Alkmaar! Gewapend met een smartphone verken je de stad op zoek naar het einddoel van het spel dat je hebt gekozen. Deze doelen verschillen sterk per spel. Zo moet je er tijdens De Ontmaskering achter zien te komen wie van je collega’s de Mol is die jullie tegenwerkt! Een ander leuk en actief bedrijfsuitje in Alkmaar organiseer je door voor De Zwerftocht te kiezen. Deze speurtocht heeft een verborgen eindlocatie die je met je team zult vinden als je de verschillende foto aanwijzingen goed opvolgt!

Leuk bedrijfsuitje Alkmaar organiseren

Met onze uiteenlopende en uitdagende activiteiten wordt een leuk bedrijfsuitje in Alkmaar organiseren een peulenschil! Zodra je een spel hebt uitgekozen en geboekt, ontvang je van ons een speldoos met daarin de spelmaterialen en een unieke spelcode. Je kunt alvast onze gratis SpellenApp downloaden! Deze heb je nodig om het spel te spelen en de verschillende aanwijzingen te ontvangen. Zorg er dus voor dat je smartphone volledig opgeladen is! Wil je voor je collega’s een leuk bedrijfsuitje in Alkmaar organiseren? Bekijk dan ons ruime spellenaanbod!

BOEK NU MIJN UITJE IN ALKMAAR