Bedrijfsuitje Almere

De mogelijkheden om een origineel bedrijfsuitje in Almere te organiseren zijn eindeloos. Dat blijkt wel uit het ruime aanbod van Doe-het-zelf Spellen! Wij kunnen je collega’s en jou een fantastisch interactief evenement aanbieden en daarmee jullie teamgeest een boost geven. Kies een spel uit dat volgens jou goed bij jullie team past of stap uit je comfortzone en kies iets nieuws en uitdagends! Voor een bedrijfsuitje in Almere vol plezier en samenwerking ga je naar Doe-het-zelf Spellen.

Leuk bedrijfsuitje Almere

Bekijk ons ruime spellenaanbod om een leuk bedrijfsuitje in Almere op poten te zetten! Op ruim 100 locaties in Nederland – waaronder dus Almere – kun je diverse spellen ondernemen met je collega’s, zoals het hersenbrekende QRaker. In deze puzzeltocht is het de bedoeling om twee rode draad raadsels op te lossen door foto’s te matchen met verschillende hotspots. Uiteindelijk zullen jullie de QR kaart kunnen oplossen en zo het spel winnen! Als je voor een leuk bedrijfsuitje in Almere op zoek bent naar een spel waar jij met je collega’s tussen de twee en drie uur zoet mee zijn, moet je voor Doe-het-zelf Spellen kiezen!

Bedrijfsuitje Almere organiseren

Als je teamgenoten en jij een beetje buiten het kader kunnen denken, hebben we het perfecte spel voor je waarmee je een fantastisch bedrijfsuitje in Almere kunt organiseren! In ons Crazy 88 Fotospel krijgen jullie namelijk knotsgekke opdrachten om uit te voeren, zoals mensen, dieren of objecten nadoen. De verschillende teams stemmen vervolgens op de gemaakte foto’s en het team met de meeste uitgevoerde opdrachten en stemmen wint! Het enige dat je, naast een groep collega’s, nodig hebt is een opgeladen smartphone. Een bedrijfsuitje in Almere organiseren was nog nooit zo gemakkelijk!

BOEK NU MIJN BEDRIJFSUITJE ALMERE