Bedrijfsuitje Breda

Verken op een leuke manier de binnenstad tijdens een bedrijfsuitje Breda met de spellen uit het aanbod van Doe-het-zelf Spellen. Probeer bijvoorbeeld eens onze uitvoering van het Wie is de Mol spel ‘De Ontmaskering’. Dit spannende en uitdagende spel draait erom de mol te ontmaskeren. In kleine teams gaan jullie op pad en met geheime aanwijzingen en opdrachten komen jullie steeds verder. Speel dit spel tijdens een bedrijfsuitje Breda, het is ideaal te combineren met een gezellig drankje of een lekker hapje in de stad. Ieder spel uit ons aanbod duurt tussen de 2 en 3 uur en laat je onverwachte plaatsen zien. Na bestelling krijg je het spelpakket binnen enkele dagen toegestuurd, zodat je direct klaar bent het avontuur aan te gaan! 

Actief bedrijfsuitje Breda

Wij bieden vele mogelijkheden voor een actief bedrijfsuitje Breda, een goed voorbeeld hiervan is het spel ‘De Zwerftocht’, een avontuurlijke stadswandeling waarin je op zoek gaat naar een verborgen eindlocatie. Tijdens deze 3 tot 5 kilometer durende wandeltocht zie je tijdens dit actieve bedrijfsuitje Breda onontdekte plaatsen en leer je meer over de stad door interessante wist-je datjes. Dat is altijd leuk meegenomen, toch? Zo leer je Breda goed kennen en ondertussen verbeter je de onderlinge samenwerking met je collega’s! Het is altijd leuk om onverwachte eigenschappen van elkaar te weten te komen. Onze spellen bieden hier zeker de gelegenheid voor!

Bedrijfsuitje Breda organiseren

Wil je direct een bedrijfsuitje Breda organiseren? Kies dan het spel uit ons aanbod dat het beste bij de samenstelling van de groep past waarvoor je het wilt houden. Door ons uitgebreide en voordelige aanbod kun je altijd het ideale bedrijfsuitje in Breda organiseren! Bekijk ons volledige aanbod en laat je verrassen door ons aanbod. Wij maken het mogelijk om de leukste avonturen te beleven, het maakt daarbij niet uit of je groep nu klein of groot is!