Bedrijfsuitje Rotterdam

Wil je met je collega’s een gedenkwaardig bedrijfsuitje in Rotterdam organiseren? Met de spellen uit ons aanbod is dit in een handomdraai geregeld! Doe-het-zelf Spellen stelt je in staat om in korte tijd en voordelig een leuk uitstapje te bieden. Zo kun je met ons spel Durven! Denken! Doen! samen met je collega’s uit je comfortzone treden door het uitvoeren van verschillende hilarische opdrachten! Tijdens dit bedrijfsuitje in Rotterdam leer je de stad op een andere wijze kennen en ontdek je wellicht nieuwe plaatsen. Een spel uit ons aanbod duurt tussen de 2 en de 3 uur en beslaat een wandeltocht van enkele kilometers. Bestel bij ons een spel naar keuze en je krijgt het benodigde spelmateriaal binnen enkele dagen binnen. Na een korte voorbereiding ben je klaar om het avontuur aan te gaan!

Bedrijfsuitje Rotterdam en omgeving

Ben je op zoek naar een voordelig en interessant bedrijfsuitje in Rotterdam en omgeving? Ons aanbod maakt het mogelijk! In verschillende binnensteden in de provincie Zuid Holland, zoals Rotterdam, Scheveningen, Gouda, Delft, Gorinchem, Mijdrecht, Dordrecht en Den Haag is het mogelijk een spel uit ons aanbod te spelen. Een bedrijfsuitje in Rotterdam en omgeving organiseren, is zo een eenvoudige opgave. Leer een stad naar keuze beter kennen en combineer het met een lekkere hap of een gezellige borrel! Omdat onze spellen voordelig zijn, is hier zeker nog voldoende budget voor. Op deze manier maak je er helemaal een afwisselende dag van!

Bedrijfsuitje Rotterdam actief

Een interessante wandeltocht, dát maakt ons bedrijfsuitje in Rotterdam actief! Het spel dat hiervoor bij uitstek geschikt is, is De Zwerftocht. In een avontuurlijke stadswandeling ga je met je collega’s op zoek naar een verborgen eindlocatie. Hierbij zwerven jullie door de stad op zoek naar de mooiste plekjes. Wanneer uiteindelijk de eindlocatie wordt gevonden, volgt er natuurlijk het TJAKKA moment! Zorg ervoor dat je tijdens dit actieve bedrijfsuitje in Rotterdam geschikte schoenen aan hebt, zo kun je optimaal en ongehinderd plezier beleven.

BOEK NU MIJN BEDRIJFSUIJTE ROTTERDAM