Bedrijfsuitje Utrecht

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje in Utrecht kun je met het aanbod van Doe-het-zelf Spellen alle kanten op! Zo kun je in teams van 5, gewapend met opdrachten en een smartphone, de binnenstad in met het Crazy 88 Fotospel. Dit spel is ideaal voor het verbeteren van de onderlinge sfeer en de samenwerking. Met een gezonde dosis moed, lef en een spellenapp trekken jullie erop uit! In het spel voeren jullie als team zoveel mogelijk knotsgekke opdrachten uit en leggen jullie deze op foto vast. Wil je tijdens een bedrijfsuitje Utrecht op zoek naar ‘de mol’ , dan is De Ontmaskering precies wat je zoekt! In dit spel is niemand meer te vertrouwen, dus zorg dat je op tijd ‘de mol’ in jullie team ontmaskert. Een spel duurt ongeveer twee tot drie uur, waarbij de voorbereidingstijd variabel is. Na bestelling sturen wij het spellenpakket binnen twee werkdagen naar je toe. Zo kan je bedrijfsuitje in Utrecht snel van start!

Bedrijfsuitje Utrecht omgeving

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in Utrecht en omgeving? Dan kun je bij ons alle kanten op! In verschillende steden in de provincie kun je een leuke dag beleven met de interactieve spellen die wij aanbieden. Onze spellen kunnen in de binnensteden van Amersfoort, Hilversum, Mijdrecht en Utrecht gespeeld worden. Leer je collega’s tijdens een bedrijfsuitje in Utrecht en omgeving beter kennen en ga samen de uitdaging aan! De spellen die wij aanbieden zijn voordelig en leren je op een interessante manier een binnenstad beter kennen. Na het spelen van een spel uit ons aanbod, kun je met je collega’s onder het genot van welverdiende versnaperingen de dag vol capriolen nabespreken.

Actief bedrijfsuitje Utrecht

De Zwerftocht is een spel dat bij uitstek geschikt is voor een actief bedrijfsuitje Utrecht. Deze avontuurlijke stadswandeling voert jullie door de binnenstad op zoek naar een verborgen locatie. Gewapend met een smartphone komen jullie langs de mooiste plekjes. Bovendien krijgen jullie met leuke ‘weetjes’ tijdens dit spel meer kennis over de stad. Dit is altijd mooi meegenomen uiteraard! Voor een enerverend en actief bedrijfsuitje in Utrecht ben je bij Doe-het-zelf Spellen aan het juiste adres. Bekijk ons volledige aanbod en kies het spel dat het beste bij je bedrijfsuitje past!

BOEK NU MIJN BEDRIJFSUITJE UTRECHT