Goedkope uitjes Nijmegen

Er gaat niks boven een leuk en uitdagend uitje in Nijmegen. Zijn jullie ook opzoek naar goedkope uitjes Alkmaar? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij organiseren leuke, interactieve uitjes in Nijmegen voor slechts €10,- per persoon. Lees snel verder hoe jij zelf dit leuke uitje kan organiseren!

DIRECT ONLINE BOEKEN

Goedkope uitjes Nijmegen

Ben je opzoek naar goedkope uitjes Nijmegen? Dan zijn onze doe-het-zelf spellen ideaal. Met behulp van onze SpellenAPP ontdek je de stad op een leuke en uitdagende manier. Deze uitjes kunnen al worden gespeeld vanaf €10,- per persoon. Nijmegen is slechts één van onze ruim 60 locaties in Nederland en België.

Dagje weg Alkmaar

Ga je een dagje weg in Alkmaar en wil je op een andere manier de stad ontdekken? Kijk dan eens naar onze doe-het-zelf spellen. Wij zullen je naar alle mooie, onbekende plekjes in de stad sturen. Doordat deze uitjes al vanaf €10,- per persoon kunnen worden gespeeld heb je slechts een klein budget nodig.

Ben je enthousiast geraakt over onze goedkope uitjes Alkmaar? Wacht dan niet langer en boek vandaag nog jullie doe-het-zelf uitje in Alkmaar. Je kan altijd even contact met ons opnemen via 06-14418002 of een mail sturen naar info@spellenlabs.nl.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Geplaatst op , Categorie: Geen categorie. .

60M2RIO: Win een ticket naar de RIO DE JANEIRO!

In samenwerking met Hotel- en congrescentrum Papendal heeft SPELLENLABS het spel 60M2RIO bedacht en ontwikkeld. Het spel is een interactieve challenge van 60 minuten op Nederlands bekendste sportcentrum Papendal. Ieder maand worden 5 maandwinnaars bekend gemaakt, op 26 juni 2016 is er een grote finale waarbij de winnaar een ticket voor 4 personen ontvangt om de Olympische Spelen in Rio de Janeiro bij te wonen. Onderstaand het promotie filmpje dat hoort bij het spel!

[vsw id=”xQpew0Hr_QA” source=”youtube” width=”580″ height=”315″ autoplay=”no”]

Hoe speel je 60M2RIO?

  1. Meld jouw team aan via de 60M2RIO actie website
  2. Je ontvangt per email jouw voucher
  3. Wissel de voucher in voor een startcode bij de receptie van Hotel Papendal
  4. Download de SpellenApp
  5. Speel 60M2Rio

Let op: gebruik de actiecode SPELLENLABS om 50% korting te ontvangen bij je 60M2RIO inschrijving.

Geplaatst op , Categorie: Geen categorie. .

Top 5 populaire uitjes steden

Het voorjaar komt eraan, tijd om eens een leuke activiteit te plannen met je vrienden of familie. Wij hebben de populaire uitjes steden voor een interactief doe-het-zelf spel op een rij gezet!

Populaire uitjes steden

Nederland kent vele populaire uitjes steden. Wij hebben voor jullie onze top 5 op een rij gezet. Dit zijn in ieder geval steden waar één van onze interactieve uitjes gespeeld kunnen worden.

populaire uitjes steden

Nummer 1: Utrecht

Centraal gelegen in Nederland, een locatie uitstekend geschikt om een hele dag te combineren met een interactief spel. Must see/do bezienswaardigheden in Utrecht zijn De Dom, Hoog Catharijne en het Spoorwegmuseum. Na het spel op zoek naar een plek om lekker te lunchen of te dineren? Probeer dan eens Restaurant Aperitivo of Ubica Utrecht.

Nummer 2: Amersfoort

Amersfoort geschikt voor een kei van een uitje! Zaken die je zeker niet mag missen in Amersfoort zijn het Mondriaanhuis, de Onze Lieve Vrouwen Toren en de Amersfoortse Kei. Het centrum van Amersfoort is gezellig en ideaal om met een spel rond te zwerven. Na het spel is het zeker goed vertoeven in Restaurant SPUI of Brood en Zoets. Veel plezier in Amersfoort!

Nummer 3: Groningen

Er gaat niets boven Groningen! Nou ja bijna niets, want deze noordelijkst gelegen stad is de plek voor een leuk doe-het-zelf uitje. Tip van ons: combineer je uitje met een bezoek aan de Martinitoren in Groningen. Zo krijg je een mooi overzicht van de stad en wie weet helpt het je verder in het spel! Uitgespeeld en toe aan een lekker versnapering? Probeer dan eens Doppia Espresso in de Brugstraat of De Uurwerker aan de Uurwerkersgang.

Nummer 4: Arnhem

Een goede plek om te starten met jullie spel is het Jansplein in Arnhem. Een rustige plek voor het doornemen van de instructies en de strategie voor jullie spel te bedenken. Wil je naast het spel nog iets anders leuks bezoeken: denk dan eens aan het Duivelshuis of de Sint Eusebiuskerk. De innerlijke mens wordt verzorgt bij Restaurant Ark van Noach in de Rijnstraat of Café Jan aan het Jansplein.

Nummer 5: Rotterdam

Het kan in Rotterdam, zeker een doe-het-zelf uitje! Deze wereldstad van formaat is erg leuk om een dagje uit te combineren met een van onze spellen. Dingen die je zeker niet in Rotterdam mag missen zijn: De Markthal, Blaaktoren en de Erasmusbrug. Even bijkomen van het spel doe je in Dudok aan de Meent of Bokaal Rotterdam aan de Nieuwe markt.

Zin gekregen om één van deze 5 populaire uitjes steden te bezoeken en een doe-het-zelf uitje te spelen? Wacht dan niet en boek vandaag nog een van onze uitjes. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Wij zijn tijdens kantoor uren te bereiken op 06-14418002 of via de mail op info@spellenlabs.nl

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Geplaatst op , Categorie: steden. .