Budget Teamuitje

Op zoek naar een teamuitje maar heb je te maken met beperkt budget? Speel dan eens een doe-het-zelf uitje. Dit is een budget teamuitje voor een gunstige prijs. Wij organiseren interactieve spellen die je zelf kan organiseren en dat ook nog een voor een betaalbare prijs. We geven jullie informatie over wat wij voor jullie teamuitje kunnen betekenen. Maar uiteraard staan ons team klaar om alle vragen te beantwoorden.

Budget Teamuitje

Low Budget Teamuitje

Een doe-het-zelf spel is een interactief uitje dat je speelt met de smartphone en zonder spelleider. Je besteld via de website één of meerdere spelsets. Met de inhoud van de spelset, de SpellenApp en 15 minuten voorbereiding organiseren we samen een geslaagd uitje! Een leuk teamuitje hoeft niet duur te zijn. Met een doe-het-zelf spel doe je al een teamuitje voor €10 per persoon. Zo hou je nog geld over voor een lekkere lunch of heerlijk diner. We hebben verschillende type spellen waardoor er voor iedere groep en elke situatie wel een doe-het-zelf spel te spelen is.

Nieuwsgierig geworden naar een budget teamuitje? Boek dan eens een doe-het-zelf spel. Zeer geschikt voor kleine groepen, met een prijs vanaf €10 per persoon! Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvend voorstel aan!

BOEK NU MIJN TEAMUITJE