Dagje uit met vrienden

De interactieve spellen die Doe-het-zelf Spellen aanbiedt zijn ideaal voor een vriendenuitje. Een dagje uit met vrienden wordt gedenkwaardig met ons aanbod. Je kunt onze activiteiten in ruim 50 binnensteden in Nederland spelen. Omdat de spellen voordelig zijn, zijn deze uitstekend te combineren met een gezellig hapje of drankje in een binnenstad naar keuze. Een leuk spel voor een dagje uit met vrienden is De Zwerftocht. Ontdek op een leuke wijze de mooiste plekjes tijdens een avontuurlijke wandeltocht op zoek naar de verborgen eindlocatie!

Goedkoop uitje Groningen

Leuk dagje uit met vrienden

Hebben jij en je vrienden zin in een leuk uitstapje? Met ons aanbod spellen haal je eenvoudig de ingrediënten voor een leuk dagje uit met vrienden in huis. Gewapend met een smartphone met spellenapp gaan jullie het avontuur tegemoet! Onze spellen, zoals Deadline, duren gemiddeld twee tot drie uur en je legt ongeveer tussen de drie en de vijf kilometer af. Heb je het spel gezien dat je zoekt voor een leuk dagje uit met vrienden, dan kun je dat bij ons eenvoudig bestellen!

Dagje uit met vrienden organiseren

Soms is het erg leuk om een dagje uit met vrienden te organiseren. Een spannend spel in de buitenlucht is daarbij zeker een goede optie! Heb je een spel gezien dat je leuk vindt? Dan sturen wij deze na bestelling binnen enkele werkdagen op. Je krijgt dan de spellendoos met spelmateriaal en een toegangscode voor de spellenapp snel toegestuurd. Wil je een dagje uit met vrienden organiseren? Doe-het-zelf Spellen biedt een volledig aanbod originele spellen!

BOEK NU MIJN DOE-HET-ZELF UITJE