Goedkope uitjes

Je staat op het punt om een leuk groepsuitje te organiseren. Een van de belangrijke dingen is het beschikbare budget. Jullie willen natuurlijk zoveel mogelijk geld overhouden voor andere  zaken! Speciaal voor familie- en vriendenuitjes hebben wij doe-het-zelf spellen ontwikkelt. Dit zijn interactieve uitjes die je speelt met eigen smartphone (met internet) en zonder begeleiding van een spelleider. Op deze pagina lees je hoe wij voor jullie een uniek groepsuitje kunnen en dat ook nog eens tegen een scherpe prijs!

Een kinderfeestje

Speciaal voor een verjaardagsfeestje voor je zoon of dochter hebben wij twee spellen ontwikkeld. Lees alles over het Boevenspel en het Maffiaspel voor jullie kinderfeestje! dhz-kids

Een familiedag

Op zoek naar een origineel en betaalbate activiteit voor jullie familiedag? Wij geven tips waardoor jullie familiefeest zeker een succes gaat worden!

Een vriendenuitje

Samen met je vrienden op stap en iets leuks beleven? Speel dan eens een origineel doe-het-zelf spel! Lees wat wij voor jullie vriendenuitje kunnen betekenen! 

Een vrijgezellenfeest

Speciaal voor een vrijgezellenfeest hebben wij het Vrijgezellenfeest georganiseerd. Een opdrachten spel waarbij de vrijgezel in kwestie nog eens even “flink in het zonnetje” wordt gezet. Lees op welke wijze een doe-het-zelf spel kan passen op jullie dag!

Wacht niet langer en laat je verrassen door een doe-het-zelf spel! Boek vandaag nog online een van de doe-het-zelf spelen!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.