Familie uitje Drenthe

Er valt van alles te beleven als je voor je familie uitje Drenthe als locatie kiest. Dat bewijzen de zeer uiteenlopende activiteiten van Doe-het-zelf Spellen wel! Ga samen, of juist tegen elkaar, de uitdaging aan en laat niets je in de weg staan om de eindoverwinning te behalen. Verschillende opdrachten en aanwijzingen die jullie tussen door ontvangen maken jullie familie uitje in Drenthe volledig uniek!  In de stad Assen kunnen jullie heerlijk op pad gaan. Het enige dat jullie voor zo’n exclusief dagje nodig hebben zijn de doos met spelmaterialen die wij toezenden en een smartphone met een SpellenApp, waar jullie de specifieke instructies van af kunnen lezen.

Goedkoop familie uitje Drenthe

Wie geen zin heeft om veel uit te geven kan bij Doe-het-zelf Spellen terecht voor een goedkoop familie uitje in Drenthe. Zo worden jullie op pad gestuurd en ontvangen jullie mysterieuze hints en uitdagende opdrachten tijdens het spannende Detectivespel. De verschillende teams proberen zo snel mogelijk hun cold case op te lossen en zo de anderen te snel af zijn. Wees sluw, zet door en breng je intelligentie aan de dag, zoals Sherlock Holmes dat zou doen!

Is dat nog niet spannend genoeg? Dan is Deadline misschien iets voor je. In dit spannende spel speel je niet alleen tegen andere teams maar lever je bovendien een wanhopige strijd tegen de klok! Een virusaanval in een drukke binnenstad moet een halt toe worden geroepen. Overkom de obstakels en trotseer de uitdagingen die op je pad komen tijdens het uitvoeren van de verschillende opdrachten. Voer je deze goed uit, dan krijgen jullie een nieuwe aanwijzing. Maar denk eraan, de klok tikt! Halen jullie de deadline in dit spannende avontuur? Er valt hoe dan ook genoeg te beleven tijdens een goedkoop familie uitje in Drenthe met de activiteiten van Doe-het-zelf Spellen!

Familie uitje Drenthe organiseren

De mogelijkheden zijn eindeloos bij Doe-het-zelf Spellen als je een interactief familie uitje in Drenthe wilt organiseren. De prijs, speelduur en maximaal af te leggen afstanden zijn allemaal criteria waar je je keuze op kunt baseren. Bovendien kan de leeftijd van een speler ook zijn of haar geschiktheid voor deelname aan een spel bepalen. Dat zijn belangrijke zaken om rekening mee te houden als je het ultieme familie uitje in Drenthe gaat organiseren! Wil je zeker weten dat je het juiste spel kiest of zoek je algemenere informatie? Kijk dan op onze veel gestelde vragen pagina.

BOEK NU MIJN FAMILIE UITJE DRENTHE