Familie uitje Friesland

Willen jullie tijdens een jaarlijks familie uitje in Friesland eens iets anders proberen? Dan komen de uitdagende activiteiten van Doe-het-zelf Spellen als geroepen! Hierin gaan jullie de strijd met elkaar aan of moeten jullie als familieleden juist samenwerken om de overwinning te behalen. In de steden Leeuwarden en Heerenveen kunnen jullie deze spellen spelen. Met zeer uiteenlopende opdrachten en speldoeleinden is ieder spel weer anders. Voor ieder evenement hebben we een geschikt spel voor jullie. Samen en met behulp van een smartphone, zorgen jullie voor een onvergetelijk familie uitje in Friesland!

Goedkoop familie uitje Friesland

Wil je met je familie iets ondernemen maar hier niet teveel geld aan kwijt zijn? Met Doe-het-zelf Spellen behoort een goedkoop familie uitje in Friesland gelukkig tot de mogelijkheden! Zo liggen in het spel Durven!Denken!Doen! de uitdagingen op de loer. Met behulp van je smartphone en onze SpellenApp heb je als doel het vinden van zoveel mogelijk foto hotspots. Onderweg krijgen jullie hierbij uitdagende opdrachten voor de kiezen!

Ook voor de kleinere familieleden valt er genoeg te beleven. Voor slechts een laag bedrag per deelnemer kunnen kinderen zichzelf opleiden tot Superspeurder tijdens het spannende Boevenspel! De junior detectives in spé krijgen de opdracht om de boef aan te wijzen die in het gemeentehuis heeft ingebroken. Als beloning ontvangen ze een echte oorkonde! Dit goedkope familie uitje in Friesland is goed voor twee uren aan spelplezier.

Familie uitje Friesland organiseren

Voor ieder is er wat wils als je via Doe-het-zelf Spellen een interactief familie uitje in Friesland gaat organiseren. Je kunt onder andere selecteren op (soort) locatie, speelduur en leeftijd om een perfect dagje uit met je familie te beleven. Wees elkaar te slim af of werk juist samen om het spel met positief resultaat af te ronden! Spanning, interactie en gezelligheid zijn de kernwoorden als je besluit je familie uitje in Friesland te organiseren in de vorm van een intensief maar vermakelijk spel.

BOEK NU MIJN FAMILIE UITJE FRIESLAND