Familie uitje Gelderland

De perfecte invulling van een familie uitje in Gelderland is een activiteit waarbij samengewerkt moet worden. Daarom heeft Doe-het-zelf Spellen verschillende interactieve ervaringen voor je om uit te kiezen! Je kunt dit spelen in de steden Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Kerkdriel, Zaltbommel, Garderen, Winterswijk, Harderwijk en Zutphen. Elk spel is compleet anders maar zorgt gegarandeerd voor een dag vol vermaak. Voor elke gelegenheid en alle leeftijden vind je in ons aanbod spannende spellen die perfect aansluiten op een gezellig familie uitje. Gelderland biedt de perfecte omgeving voor het organiseren van deze activiteiten!

Actief familie uitje Gelderland

Ben je voor de volgende bijeenkomst van alle grootouders, ooms, tantes, neven, nichten en (klein)kinderen op zoek naar een actief familie uitje in Gelderland? Dan ben je bij Doe-het-zelf Spellen aan het juiste adres! In ons uitgebreide aanbod bevinden zich diverse spellen voor jong en oud die garant staan voor een onvergetelijke dag. Zo wordt de familie in groepen opgedeeld tijdens het spel De Ontmaskering. Samenwerking staat hierin centraal maar één persoon is ‘de mol’, die door de rest ontmaskerd moet worden voor het te laat is…

Ook Qraker zorgt voor spanning en plezier tijdens een actief familie uitje in Gelderland. De verschillende hotspots die de deelnemers moeten zoeken, geven aanwijzingen om twee raadsels te kunnen oplossen. Dus wie van breinbrekers houdt zal zich met dit spel zeker vermaken!

Familie uitje Gelderland organiseren

Op de website van Doe-het-zelf-spellen heb je volop keuze om zeer voordelig een uitdagend familie uitje in Gelderland te organiseren. Gewapend met een smartphone en daarop onze SpellenApp gaan jullie op pad om het interactieve avontuur te trotseren! Een spel duurt tussen de twee en drie uur; de tijd die nodig is om voor te bereiden kan uiteenlopen. Maar aan het einde van de dag zijn jullie hoe dan ook een fantastische ervaring rijker die zeker naar meer smaakt! Dus wil je een spannend familie uitje in Gelderland organiseren? Met Doe-het-zelf-Spellen moet dat geen probleem zijn!

BOEK HIER MIJN FAMILIE UITJE GELDERLAND