Familie uitje Noord Holland

Is het alweer bijna tijd voor het (jaarlijkse) familie uitje? Noord Holland biedt hier prima locaties voor wanneer je voor één van de vele activiteiten van Doe-het-zelf Spellen kiest! Bewapend met een smartphone gaan jullie dan in één of meerdere teams op pad om samen de overwinning te behalen of elkaar juist genadeloos af te troeven. Onze spellen bieden vele uitdagingen en urenlang vermaak voor de hele familie! Gaat het volgende familie uitje in Noord Holland plaatsvinden? Ga dan het avontuur aan met onze interactieve uitdagingen! Je kunt onze spellen spelen in Alkmaar, Castricum, Haarlem, Hoorn en Volendam.

Actief familie uitje Noord Holland

Tijdens een familie reünie niks anders doen dan op je kont zitten is ook maar saai. Waarom organiseer je dan niet een actief familie uitje in Noord Holland? Voer samen diverse opdrachten uit om erachter te komen wie ‘de mol’ is in de zenuwslopende interactieve uitdaging die De Ontmaskering heet! Identificeer deze saboteur, voor hij of zij er met de overwinning vandoor kan gaan?

Een andere manier om jullie oplettendheid te testen is het intensieve Detectivespel. Hierin krijgt elk team een cold case om op te lossen. Als echte Poirots en Holmes’ gaan jullie aan de slag om duidelijkheid in jullie zaak te brengen voor een ander team dit doet. Als dat geen actief familie uitje in Noord Holland is, weten wij het ook niet meer!

Familie uitje Noord Holland organiseren

Met behulp van Doe-het-zelf Spellen kun je een onvergetelijk familie uitje in Noord Holland organiseren. Hiermee kun je de familiebanden aanhalen en reikhalzend uitkijken naar de volgende reünie! Je kunt zelf kiezen hoe lang het spel duurt, waar het plaatsvindt en wat de leeftijdscategorie van de deelnemers is. Veel meer is er niet nodig, op een spellendoos met spelmateriaal en een smartphone met onze SpellenApp na. Zodra deze attributen aanwezig zijn, kan het familie uitje beginnen!

BOEK NU MIJN UITJE IN NOORD-BRABANT