Familie uitje Overijssel

In plaats van alleen maar bij elkaar te komen kunnen jullie het aanstaande familie uitje in Overijssel ook anders plannen. Bijvoorbeeld met de vele interactieve uitdagingen die Doe-het-zelf Spellen je te bieden heeft! Tijdens onze spellen zal je met je familieleden moeten samenwerken in teamverband en/of juist gaan proberen om elkaar ontzettend de loef af te steken. Voor alle leeftijden vind je bij ons het perfecte spel voor een familie uitje in Overijssel! Je kunt deze spellen spelen in de steden Deventer, Hengelo, Kampen en Zwolle.

Actief familie uitje Overijssel

Dit jaar gaan jullie niet puur en alleen samen zitten. Tijdens een actief familie uitje in Overijssel zijn er opdrachten die uitgevoerd moeten worden! Ga bijvoorbeeld in het Durven!Denken!Doen! spel op zoek naar diverse foto hotspots. Maar pas op; jullie zullen voor hete vuren komen te staan met de uitdagingen die jullie het hoofd moeten bieden! Bewapen jezelf met een smartphone en ga onverschrokken het avontuur aan.

Als je een activiteit zoekt waar daadwerkelijk iets op het spel staat, dan is Deadline een goeie keuze. Verschillende teams voeren een race tegen de klok, terwijl ze aanwijzingen opvolgen die vertellen hoe ze de dreiging van een dodelijk virus kunnen stoppen! Hoewel deze race op zich al spannend genoeg is, moeten jullie het tijdens dit actieve familie uitje te Overijssel ook nog eens tegen elkaar opnemen.

Goedkoop familie uitje Overijssel

Als je niet veel geld kwijt wilt zijn voor een reünie, kunnen we je een goedkoop familie uitje in Overijssel bieden waar je met veel plezier aan terug zult denken! Je betaalt een bedrag per deelnemer en krijgt binnen twee werkdagen de benodigde instructies en spelmaterialen opgestuurd. Vervolgens installeert iedereen onze SpellenApp op zijn of haar smartphone en jullie zijn klaar voor het avontuur. Welk spel jullie ook kiezen voor een goedkoop familie uitje in Overijssel, we kunnen jullie urenlang spelplezier garanderen!

BOEK NU MIJN UITJE IN OVERIJSSEL