Familie uitje Utrecht

Is het jouw beurt om een activiteit te organiseren voor de volgende familie reünie? Verras dan je ooms, tantes, neven en nichten met een interactief familie uitje in Utrecht! In de steden Amersfoort, Hilversum, Utrecht en Mijdrecht kunnen onze spellen gespeeld worden. Met behulp van de door ons toegestuurde spelmaterialen en een smartphone gaan één of meerdere teams verschillende uitdagingen aan. Werk samen of juist tegen elkaar en geniet van urenlang speelplezier! Doe-het-zelf Spellen voorziet voor het perfecte familie uitje in Utrecht in leuke activiteiten voor alle leeftijden.

Actief familie uitje Utrecht

In plaats van een café of restaurant bezoeken met z’n allen, kunnen jullie ook kiezen voor een actief familie uitje in Utrecht. Gewapend met smartphones binden jullie de strijd aan met de klok, met elkaar of met zowel de klok en elkaar! Zo zullen jullie in De Ontmaskering allerlei opdrachten uit moeten voeren maar tegelijk ‘de mol’ moeten identificeren die jullie tegenwerkt. En snel ook, want anders gaat hij of zij er met de overwinning vandoor!

Tijdens De Zwerftocht ga je in een groep op zoek naar de verborgen eindlocatie die zich ergens in de stad bevindt. Tijdens het zoeken naar verschillende foto aanwijzingen, die jullie dichterbij de eindlocatie brengen, leren jullie bovendien interessante feitjes over de stad waarin jullie je bevinden! Het is zelfs mogelijk om een persoonlijk tintje aan het spel toe te voegen. Hoe? Laat je verrassen tijdens dit actieve familie uitje in hartje Utrecht!

Familie uitje Utrecht organiseren

Samen met Doe-het-zelf Spellen kun je een onvergetelijk familie dagje in Utrecht organiseren! Haal de familiebanden aan en beleef een (inter)actieve dag in het midden van het land, waarbij samenwerking maar vooral plezier centraal staan. Kijk voor het gehele aanbod aan spellen op onze website. Weet je al wat voor familie uitje in Utrecht je wilt organiseren? Ga dan direct naar ons boekingsformulier en plaats je bestelling!

BOEK NU MIJN UITJE IN UTRECHT