Familie uitjes

Wat de gelegenheid ook is, het grote aanbod van Doe-het-zelf Spellen bestaat uit de leukste familie uitjes! Voor jong en oud hebben wij de leukste, spannendste en meest hilarische activiteiten klaar liggen. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een opgeladen smartphone met internetverbinding en een flinke dosis enthousiasme!

Het doel van de verschillende spellen loopt sterk uiteen. Zo is QRaker een echte hersenkraker! Tijdens deze interactieve puzzeltocht zoeken jullie naar verschillende foto hotspots. Via deze hotspots en twee rode draad raadsels vinden jullie genoeg aanwijzingen om de eind challenge vrij te spelen!

Hou je ervan om buiten je comfortzone te stappen? Onderga dan de meest vreemde, knotsgekke en hilarische opdrachten die je met het Crazy 88 Fotospel voorgeschoteld krijgt! Ieder team maakt foto’s, die door de andere teams beoordeeld worden. De groep met de hoogste score wint het spel!

Heb je via onze website al ideeën opgedaan voor leuke familie uitjes? Bestel dan je gewenste spel online en ga direct naar het boekingsformulier!

BOEK NU MIJN FAMILIE UITJE