Familie uitstapjes

Als je op zoek bent naar iets origineels om je familie mee te verrassen, dan ben je bij Doe-het-Zelf Spellen aan het juiste adres! Onze interactieve familie uitstapjes laten je op een hele andere manier naar je familieleden kijken. Voor het ene spel geldt dat je het tegen ze moet opnamen, voor andere is juist samenwerking vereist. Ook een combinatie hiervan is mogelijk! Zo word je tijdens het Detectivespel in groepjes ingedeeld. Het team dat als eerste vier cold cases weet op te lossen wint het spel. Bekijk voor deze en andere spannende familie uitstapjes ons gehele aanbod!

Familie uitstapjes Groningen

Omdat onze spellen te spelen zijn in de meeste grote binnensteden kun je je familie uitstapjes ook in Groningen organiseren. Met het spel Deadline is het bijvoorbeeld je taak om de stad – en de mensheid! – te redden door de uitbraak van een dodelijk virus te voorkomen. Je zult hiervoor wel verschillende uitdagingen en obstakels moeten zien te overwinnen! Met succes uitgevoerde opdrachten geven jullie een nieuwe aanwijzing. Zijn jullie klaar voor deze race tegen de klok? Dat is te hopen, anders zullen jullie misschien nooit meer familie uitstapjes in Groningen houden…

Familie uitstapjes Limburg

Heb je al een locatie gekozen voor jullie aankomende familie uitstapjes? Limburg kan hiervoor ook als locatie worden gekozen! Onze interactieve spellen kunnen namelijk gespeeld worden in de meeste grote binnensteden van Nederland. Ook sommige bosrijke gebieden kunnen als speelgebied geselecteerd worden. In totaal zullen jullie tijdens onze spannende familie uitjes een afstand van tussen de drie en vijf kilometer afleggen in een tijdsbestek van ongeveer twee tot drie uur. Zo houden jullie nog genoeg tijd over voor een borrel of een hapje na afloop! Zijn jullie klaar voor het avontuur? Bekijk dan voor fantastische familie uitstapjes in Limburg het ruime aanbod van Doe-het-zelf Spellen!

BOEK NU MIJN FAMILIE UITSTAPJE