Familiedag Friesland

Is het dit jaar jouw beurt om een familiedag in Friesland te organiseren? Dan komt de ruime keuze aan interactieve uitjes van Doe-het-zelf Spellen goed van pas! Voor iedere activiteit hebben wij het geschikte spel, of dat nu een verjaardag, een jubileum of een vrijgezellenfeest is. Zie je ooms, tantes, neven en nichten in een heel ander daglicht nu je het tegen ze op moet nemen of juist nauw moet samenwerken! Jullie familiedag in Friesland zal hoe dan ook nog heel lang het onderwerp van gesprek blijven.

Familiedag Leeuwarden

Met Doe-het-zelf Spellen kunnen jullie op een avontuurlijke manier tijdens een familiedag Leeuwarden – of een andere Friese stad – verkennen. Eén van onze mogelijkheden hiervoor is het spel QRAker, een interactieve puzzeltocht. Hierin moeten deelnemers twee rode draad raadsels oplossen door foto hotspots te vinden. Op deze manier vinden jullie aanwijzingen om de eind challenge te behalen.

Zitten er veel kinderen in jullie gezelschap? Laat hen dan de lange arm der wet bijstaan in het spannende Maffiaspel! De jonge speurders worden ingezet om de politie te helpen tips te verzamelen, die zullen leiden tot de aanhouding van een beruchte maffia familie.

Voor jong en oud heeft Doe-het-Zelf Spellen een rijk aanbod om een spannende familiedag in Leeuwarden op touw te zetten!

BOEK NU MIJN FAMILIE UITJE