Familiedag Groningen

Organiseer een ongekend leuke familiedag in Groningen met Doe-het-zelf Spellen! Voor iedereen hebben we een geschikte activiteit in ons aanbod. De spellen spelen zich hoofdzakelijk af in binnensteden, waar vindingrijkheid en samenwerking centraal staan om de verschillende uitdagingen met succes – en zonder spelleider(!) – uit te voeren. Wil je de strijd aangaan met je ooms en tantes of juist in teamverband de vele raadsels en puzzels oplossen? Kies dan tijdens je volgende familiedag in Groningen voor Doe-het-zelf Spellen!

Familiedag organiseren Groningen

Als je vanuit ons uitgebreide aanbod een familiedag gaat organiseren in Groningen, vind je gegarandeerd een interactief spel dat goed bij jullie past! Willen jullie bijvoorbeeld graag jullie verantwoordelijkheidsgevoel op de proef stellen? Dan is Deadline een heel geschikte keuze. Hierin moeten jullie samenwerken om de uitbraak van een dodelijk virus te voorkomen. Jullie gaan een race aan tegen de klok, dus wees op je hoede!

Maar wat nu als de dreiging zich in jullie midden bevindt? Dat is de vraag waarop jullie tijdens De Ontmaskering een antwoord zullen krijgen. Hierin zullen jullie zo snel mogelijk moeten achterhalen wie de Mol in jullie midden is. Zo zie je maar weer dat een familiedag organiseren in Groningen best voor de nodige – positieve – spanning kan zorgen!

BOEK NU MIJN FAMILIE UITJE