Familiedag Noord-Holland

Er zijn een heleboel activiteiten die je tijdens een familiedag in Noord-Holland kunt ondernemen. Maar geen enkele is zo leuk als een interactief uitje van Doe-het-zelf Spellen! Leer een binnenstad of natuurgebied naar keuze goed kennen en ga verschillende puzzels en uitdagingen aan. De spellen duren tussen de twee en drie uur. Bovendien zijn onze uitjes zeer voordelig, zodat jullie als groep de kosten laag kunnen houden. Zo blijft er genoeg tijd en gelegenheid over om tijdens jullie familiedag in Noord-Holland gezellig wat te gaan drinken of lekker uit eten te gaan!

Familiedag Noord-Holland organiseren

Als jou de belangrijke taak is opgelegd om een familiedag in Noord-Holland te organiseren, dan doe je iedereen een plezier met een avontuurlijk spel van Doe-het-zelf Spellen. Zo kunnen jullie gezamenlijk lachend, gierend en brullend uit jullie comfort zone treden met het Durven!Denken!Doen! spel. Hierin worden jullie met uitdagende opdrachten geconfronteerd die voor sommige deelnemers best pittig kunnen zijn! De jongere deelnemers mogen de politie bijstaan in het Maffiaspel. Dankzij hun speurders kwaliteiten kunnen de radeloze agenten eindelijk een beruchte maffia familie oprollen!

Als je met Doe-het-zelf Spellen een familiedag in Noord-Holland wilt organiseren kun je snel en eenvoudig het spel van jullie keuze bestellen. Binnen enkele dagen ontvang je de spelmaterialen thuis, waaronder een spel code en de benodigde instructies. Zodra jullie de SpellenApp op jullie smartphones hebben geïnstalleerd zijn jullie klaar om het avontuur aan te gaan!

BOEK NU MIJN FAMILIE UITJE