Familiedag Overijssel

Voor het organiseren van een familiedag Overijssel zijn er vele mogelijkheden. Deze prachtige provincie leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor het spelen van spellen buiten. Het aanbod van Doe-het-zelf Spellen speelt hier perfect op in! Bekijk ons volledige aanbod spellen online en kies precies het spel uit dat het beste bij jouw familiedag Overijssel past. Binnen enkele werkdagen krijg je alle benodigdheden toegestuurd! De spellen uit ons aanbod spelen zich af in de binnenstad van een stad in Overijssel en duren 2 á 3 uur. Daarmee zijn deze uitstekend te combineren met een gezellig hapje en een drankje! Of je tijdens een familiedag nu Zwolle, Deventer, Hengelo of Kampen wilt aandoen, met ons spelaanbod is het mogelijk. Op een leuke manier ontdekken jullie zo een binnenstad naar keuze!

 Familiedag Overijssel goedkoop

Wil je een leuke en interactieve familiedag Overijssel? Goedkoop en memorabel, dat zijn twee steekwoorden die onze spellen goed omschrijven! Waan je in de huid van Sherlock Holmes door het Detectivespel te spelen. Gewapend met een SpellenApp gaan jullie in dit spel op zoek naar foto hotspots. Bij iedere gevonden foto krijgen jullie een hint of worden jullie uitgedaagd met een opdracht. Los de geheimen van de cold-cases op en ontrafel het mysterie! Doe-het-zelfspellen is ideaal voor een Familiedag Overijssel; goedkoop en gemakkelijk een avontuurlijke dag tegemoet.

 Familiedag Overijssel spelletjes

Een geschikte invulling voor een Familiedag Overijssel; spelletjes en vertier voor jong en oud! Speciaal voor de kinderen hebben wij het Boevenspel en het Maffiaspel in ons aanbod. Zo bezorg je kinderen de dag van hun leven. Het Boevenspel is geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar en het Maffiaspel voor kinderen vanaf 12 jaar. Zoek voor de Familiedag Overijssel, spelletjes uit die bij de gelegenheid passen. Het originele aanbod zorgt ervoor dat er nog lang over de dag zal worden gesproken!

BOEK NU EEN UITJE MET FAMILIE