Familiedag spellen

Tijdens een jaarlijks uitje met de hele familie hoeft niemand zich te vervelen! Doe-het-zelf Spellen heeft een rijk aanbod aan familiedag spellen voor jong en oud. Stel zelf je team samen en bereid je voor via onze SpellenApp op je smartphone. Nadat iedereen op de hoogte is van de regels zijn jullie klaar om op avontuur te gaan! Met onze interactieve familiedag spellen krijg je een hele andere kant van je familieleden te zien. Werk gezellig samen of wees elkaar juist te snel en te slim af!

Spelletjes familiedag

Ons uitgebreide aanbod bestaat uit vele verschillende spelletjes die je familiedag een hele bijzondere boost geven! Kan jullie familieband een groot verantwoordelijkheidsgevoel aan? Kies dan voor het spel Deadline, waarin het jullie taak is om binnen een gestelde tijd de uitbraak van een dodelijk virus tegen te houden!

Meer ontspanning – maar zeker niet minder avontuur!- vinden jullie in het spel de Zwerftocht. In deze avontuurlijke stadswandeling gaan jullie op zoek naar een verborgen eindlocatie. Via verschillende raadsels doen jullie bovendien veel interessante kennis op over de stad waar jullie het spel spelen! Maak met onze spelletjes jullie familiedag helemaal compleet.

Spellen familiedag organiseren

Kies je ervoor om met het aanbod van Doe-het-zelf Spellen je familiedag te organiseren? Bestel het spel van jouw keuze dan online en krijg je speldoos met instructies opgestuurd. Installeer de SpellenApp op je smartphone en speel het spel in een stad naar keuze. Elk spel duurt tussen de twee en drie uur en je zult in totaal een afstand afleggen van tussen de drie en vijf kilometer.

Met onze interactieve spellen je familiedag organiseren levert een spannende dag en geweldige herinneringen op. Bestel nu!

BOEK NU MIJN FAMILIEDAG UITJE