Familiedag Twente

Als je een interactieve familiedag in Twente wilt organiseren ben je bij Doe-het-zelf Spellen aan het juiste adres! Ons uitgebreide aanbod bevat activiteiten voor jong en oud in een binnenstad naar keuze. Tijdens ieder spel worden jullie in groepen ingedeeld. Elk team moet de beschikking hebben over een smartphone die met het internet verbonden is. Zodra alle instructies duidelijk zijn kunnen jullie gaan samenwerken of het juist tegen elkaar opnemen met het door jullie gekozen spel! Vervelen tijdens een familiedag in twente is dus géén optie.

maffia-ad

Familiedag Hengelo

Lijkt het jullie leuk om op een knotsgekke manier tijdens een familiedag Hengelo te gaan ontdekken? Kies dan voor het Crazy 88 Fotospel! Ieder team van vier tot zes personen krijgt zoveel mogelijk knotsgekke foto opdrachten om uit te voeren. Vervolgens brengen jullie je stem uit op elkaars kiekjes. Het team dat de meeste opdrachten succesvol uitvoert en de meeste stemmen verzamelt wint het spel! De kleineren onder ons kunnen op jacht gaan naar een inbreker in het spannende Boevenspel. Het team dat de juiste boef kan aanwijzen als dader van een inbraak in het gemeentehuis mag zich met recht Superspeurders noemen. Bestel voordelig een Doe-het-zelf Spel online en maak er een fantastische familiedag in Hengelo van!

Familiedag organiseren Twente

Dankzij de spannende en leerzame activiteiten van Doe-het-zelf Spellen kunnen jullie een gedenkwaardige familiedag organiseren in Twente! Kies het gewenste spel uit en plaats je bestelling via onze website. Binnen enkele dagen ontvang je een speldoos met daarin de verschillende spelbenodigdheden, waaronder de instructies en de spelcode. Installeer alvast onze SpellenApp op je smartphone. Deze zul je nodig hebben om tijdens het spel instructies te ontvangen. In totaal zullen jullie tussen de twee en drie uur bezig zijn en een afstand van drie tot vijf kilometer afleggen in een binnenstad naar keuze. Onderweg leer je deze stad beter kennen dan ooit tevoren! Een onvergetelijke en voordelige familiedag organiseren in Twente was nog nooit zo eenvoudig. Bestel nu online!

BOEK NU MIJN FAMILIE UITJE