Familiedag uitje

Het kan een zware taak zijn om met iets origineels over de brug te komen wanneer je het jaarlijkse familie uitje moet organiseren. Gelukkig helpt Doe-het-zelf Spellen je uit de brand! Wij hebben allerlei activiteiten voor jong en oud in ons aanbod. Voor deze spellen is een smartphone met internetverbinding vereist. Hierop kunnen aanwijzingen ontvangen en verwerkt worden. Bovendien is het in sommige gevallen de bedoeling foto’s te maken van wat je tegenkomt! Hebben jullie zin in een avontuurlijk familiedag uitje? Bestel jullie spel dan online bij Doe-het-zelf Spellen!

detectivespel-580x250

Familiedag uitje Gelderland

Jullie kunnen zelf een binnenstad uitkiezen waar jullie naar toe willen voor een familiedag uitje. Gelderland heeft verschillende plekken waar onze spellen perfect gespeeld kunnen worden! Wat dachten jullie bijvoorbeeld van het knotsgekke Crazy 88 fotospel? Hierin is het de bedoeling dat jullie plaatjes schieten op basis van de leukste maar ook vreemdst denkbare opdrachten. De andere teams geven scores aan elkaars foto’s. Het groepje dat de hoogste score heeft behaalt wint tijdens dit hilarische familiedag uitje in Gelderland!

Familiedag uitje Limburg

Heb je het Zuiden des lands gekozen om je gezellige dag met ooms, tantes, neven en nichten te organiseren? Dan wordt je familiedag uitje in Limburg zeker geslaagd als je voor Doe-het-zelf Spellen kiest! Voor allerlei soorten activiteiten kun je bij ons terecht. Staat er iemand in jouw familie op het punt om in het huwelijksbootje te stappen? Dan kun je voor hem of haar een vrijgezellenspel bestellen! Hij of zij zal in het middelpunt van belangstelling staan en de meeste van alle gewaagde opdrachten moeten uitvoeren. Een minder pikante versie is eveneens verkrijgbaar. Maak je familiedag uitje in Limburg onvergetelijk met Doe-het-zelf Spellen!

BOEK NU MIJN FAMILIEDAG UITJE