Familiedag

Het is een vaste traditie voor jouw familie om één keer per jaar iets leuks te organiseren. Je wilt natuurlijk met iets origineels komen, maar je zult ook op de kosten moeten letten. Een doe-het-zelf spel vormt een zeer geschikt onderdeel van een geslaagde familiedag. Je hebt het hele avontuur zelf onder controle en dat voor nog geen €10 per persoon! Wij geven graag tips voor een uniek en betaalbaar familie uitje waarmee jullie zeker weten een leuke dag gaan beleven!

Familiedag

DIRECT ONLINE BOEKEN

Familiedag spellen

Zoals gezegd is een doe-het-zelf spel zeer geschikt als activiteit voor een betaalbaar uitje. Een doe-het-zelf spel is een interactief uitje dat je speelt in kleine teams, met je eigen smartphone (met internetverbinding) en zonder begeleiding van een spelleider. Wij voorzien jullie van een spelgebied, spellenapp & spelcomputer en de scorekaart, jullie zorgen voor een teamindeling, speluitleg, spelafspraken en natuurlijk de prijsuitreiking!

Er zijn twee spellen die zeer geschikt zijn als onderdeel van een familiedag: De Zwerftocht en Het Detectivespel. De zwerftocht is een avontuurlijke stadswandeling waarbij jullie op zoek zijn naar een verborgen locatie. Onderweg worden jullie geconfronteerd met vragen en raadsels. Vind als eerste de verborgen locatie en voer het snelst de eindopdracht uit! Voor het Detectivespel zijn we op zoek naar echte speurders met een sluitend alibi. Het doel van het spel is het oplossen van een viertal misdrijven, waarbij enige criminele kennis jullie verder helpt in het spel!

De voordelen en goed om te weten!

Een doe-het-zelf spel heeft een aantal voordelen. Het is zeer makkelijk in te passen in een groter programma. Jullie kunnen het spel starten wanneer jullie het maar willen, bovendien kun je tijdens het spel makkelijk een pauze in te lassen. Verder heeft een doe-het-zelf spel een aantrekkelijke prijs! Een doe-het-zelf spel duurt ongeveer 2 uur en je loopt tijdens het spel 3 tot 5 kilometer. Een volledig opgeladen smartphone met internet per team is een vereiste. De Zwerftocht en het Detectivespel worden gespeeld in kleine teams van 5 personen.

Overtuigd geraakt van de voordelen van een doe-het-zelf spel voor jullie familiedag? Wil je jouw familie eens verassen met een interactief, uniek en betaalbaar uitje? Boek dan vandaag nog een doe-het-zelf spel! Meer weten of vragen? Gebruik dan onderstaande formulier.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.