Familiefeest

Een prettige gelegenheid om al je familieleden weer eens te zien, is het organiseren van een familiefeest. Doe-het-zelf Spellen biedt je een ruime keuze aan interactieve spellen die je uitstekend in familieverband kunt spelen! In binnensteden door het hele land, van Amsterdam tot Groningen en van Leeuwarden tot Maastricht hebben wij de leukste spellen in de aanbieding. Van jong (bijvoorbeeld Het Boevenspel of Het Maffiaspel) tot oud, bij ons is er een geschikt spel om te spelen tijdens ieder gezellig familiefeest. Gemiddeld duurt een spel uit ons aanbod twee á drie uur, zodat er ook voor of na de tijd nog gezellig kan worden bijgekletst! Wanneer je bij ons een spel bestelt, krijg je de spellendoos inclusief SpellenApp binnen twee werkdagen toegestuurd. Daarmee ben je klaar om het originele familie uitje te laten beginnen. Zo kun je voordelig een zeer memorabele dag organiseren, waar je familie het nog lang over zal hebben!

Familiefeest spelletjes

Ganzenbord, Monopoly, Mens-erger-je-niet, iedereen kent deze spellen. Ontdek nieuwe familiefeest spelletjes met ons aanbod. In tegenstelling tot bovengenoemde spellen, trek je er met de spellen uit ons aanbod (in groepen) op uit tijdens een actief uitje in een Nederlandse (of Belgische) binnenstad naar keuze! In sommige familiefeest spelletjes, zoals bijvoorbeeld De Zwerftocht leer je de leukste plekjes van een binnenstad kennen tijdens een avontuurlijke stadswandeling! Door de leuke ‘wist-u-datjes’ is het spel ook nog eens informatief. Het resultaat is een boeiende reis op zoek naar de verborgen eindlocatie! Bekijk ons volledige aanbod en kies het spel dat bij uw familiefeest past.

Familiefeest organiseren

Is het dit keer aan jou om een familiefeest te organiseren? Waar je ook in Nederland woont, wij hebben het perfecte spel om samen met je ooms en tantes, neven en nichten en opa’s en oma’s te spelen! Met de spellen uit ons aanbod kun je heerlijk buiten actief bezig zijn. Bovendien is het familiefeest organiseren voordelig. Zo houd je budget over voor bijvoorbeeld een gezellig hapje en drankje na afloop. Met Doe-het-zelf Spellen wordt het familiefeest organiseren erg gemakkelijk. Kies een datum, een stad en een spel en jullie zijn klaar om te beginnen!

BOEK NU MIJN FAMILIEFEEST UITJE