Familiereünie

Heb je je familieleden waar je vroeger zo’n leuke tijd mee hebt gehad al een tijd niet gezien? Dan is een familiereünie op zijn plaats! Met het spannende spelaanbod van Doe-het-zelf Spellen kun je in binnensteden door heel Nederland een spel naar keuze organiseren. Ook voor een leuke neven en nichtendag ben je bij ons aan het juiste adres! Met één van onze spellen maak je je familiereünie een dag waar nog lang over nagepraat zal worden. Voor jong en oud zit er iets tussen!

Familiereünie ideeën

Wil je voordelig een originele familiedag organiseren? Met de familiereünie ideeën die wij aanbieden kun je alle kanten op. Houden jij en je familie van puzzelen? Dan is de interactieve puzzeltocht Qraker precies wat je zoekt! Bovendien leer je tijdens dit spel een binnenstad naar keuze goed kennen. Met onze familiereünie ideeën kun je alle kanten op. Doordat de spellen voordelig zijn, houd je budget over voor een gezellig hapje of drankje in de stad. Dit is ideaal als je gezamenlijk nog wat bij wilt kletsen na afloop.

Familiereünie organiseren

AIs het hoog tijd voor een familiebijeenkomst en sta je op het punt een familiereünie te organiseren? Of je nu in Limburg of in Friesland woont, er is altijd een stad in de buurt waar je een spannend spel uit ons aanbod kunt spelen De Zwerftocht! stelt je in staat tijdens een avontuurlijke wandeltocht de mooie plekjes van een binnenstad te ontdekken. De leuke wist-je-datjes maken dat jij en je familieleden meer over de stad te weten komen! Een familiereünie organiseren wordt een eenvoudige opgave met onze spellen.

Familiereünie spelletjes

Heb je interessante familiereünie spelletjes gezien? Dan kun je eenvoudig een boeking doen op onze website. Binnen enkele werkdagen heb je je spelmateriaal in huis, waarna je na een korte voorbereiding klaar bent om het avontuur aan te gaan! Met de familiereünie spelletjes leer je je familie op een andere manier kennen en kunnen jullie oude herinneringen opdoen. Doe-het-zelf Spellen maakt het mogelijk!

BOEK NU MIJN DOE-HET-ZELF UITJE