Goedkoop Familieuitje

Ben je bezig het met plannen van een familieuitje, maar je hebt een beperkt budget? Geen probleem, want wij bieden een interactief en goedkoop uitje voor de hele familie. Wij organiseren een onvergetelijk familieuitje voor mensen met een beperkt budget. Tevens kunnen wij je voorzien van alle informatie over onze familie uitjes. Neem dus gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over ons aanbod voor de leukste familie uitjes.

goedkoop-familieuitje

Goedkoop familieuitje?

Onze spellen worden gespeeld met je smartphone onder begeleiding van onze interactieve Spellenapp die geheel gratis te downloaden is in de Appstore of in de Playstore. Wij verzorgen de spelmaterialen die nodig zijn om een leuk spel te spelen op je familiedag. De speldoos met de materialen wordt bezorgt op uw gewenste adres. Een ruime keuze uit meer dan 100 locaties om het gewenste spel te spelen. Al onze spellen worden gespeeld in het centrum van je gewenste locatie. Een leuk spel om te spelen bij een familieuitje is de Ontmaskering gebaseerd op het tv programma Wie is de Mol.

Wat houdt het in?

  • Al vanaf 10 euro per persoon!
  • Bepaal je eigen begin/eindtijd
  • Gratis te gebruiken Spellenapp
  • Speldoos met spelmaterialen thuisbezorgd
  • Aan het einde van het spel een digitale score kaart met uitslag en foto’s

Op zoek naar een goedkoop familieuitje en geld overhouden voor andere leuke dingen? Met een doe-het-zelf spel zit je altijd goed is wordt jullie familie dag een daverend succes. Meer weten? Bel ons dan tijdens kantoor uren op 06-14418002 of mail naar info@spellenabs.nl of gebruik onderstaande formulier!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.