Goedkoop Vriendenuitje

Op zoek naar een goedkoop en leuk uitje met je vriendengroep? Lees dan snel verder op deze pagina! Wij organiseren uitjes voor een klein budget en zorgen hiermee voor een betaalbare, uniek en interactieve ervaring.  Wij doen er alles aan om te zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je vrienden. Uiteraard staat het hele team hier klaar om je vragen te beantwoorden dus neem gerust contact met ons op.

dames-vrijgezellenspel

Een leuk en interactief vriendenuitje

Een uitje heeft niet altijd duur te zijn. Bij ons is een vriendenuitje al te spelen vanaf 10 euro per persoon! Een doe-het-zelf spel kun je spelen met je eigen smartphone en onze eigen gratis Spellenapp. De spellen worden gespeeld zonder spelleider en daarmee staan je vrij om het spel te beginnen waarmee je maar wilt. Boek bij ons een spel en wij regelen voor jullie de rest. Alle spelmaterialen die nodig zijn, worden thuis opgestuurd. Bij een boeking is het spel maar liefst een jaar geldig! Mocht het weer dan tegenzitten op de dag van je uitje dan kan er zonder problemen een andere datum gepland worden.

Nieuwsgierig geworden naar een goedkoop vriendenuitje? Zoek dan niet verder en boek vandaag nog een leuk uitje met je vrienden bij ons! Wil je meer weten? Bel ons dan tijdens kantooruren op 06-14418002, mail naar info@spellenlabs.nl of gebruik onderstaande formulier.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.