Groepsuitje

Elk jaar organiseer je een leuke dag weg met je vrienden. Jullie zijn op zoek naar iets origineels tegen een aantrekkelijke prijs. Wel eens gedacht aan een interactief doe-het-zelf uitje? Dit zijn spellen die je in kleine teams van 5 personen speelt met een eigen smartphone en zonder spelleider. Je speelt deze spellen meestal in het centrum van een mooie stad, zodat je het spel kan combineren met een heerlijke lunch, gezellige borrel of  smakelijk diner. Op deze pagina geven we je tips waarmee jij het vriendenuitje tot een groot succes kan maken!

Groepsuitje

Speciaal voor vriendenuitjes hebben wij het concept doe-het-zelf spellen bedacht. Dit zijn interactieve games die je met eigen smartphone speelt en zonder spelleider. Wij regelen een spelgebied, spelcomputer, spellenapp en scorekaart, jullie regelen de spelafspraken, speluitleg, indeling  teams en prijsuitreiking. Samen maken we jullie uitje tot een gezellig, interactief maar vooral geslaagd evenement!

dhz-vriendenuitje

Makkelijk in te passen

Een doe-het-zelf spel is makkelijk in te passen in een groter programma. De spellen worden vaak gespeeld in het centrum van een stad, zodat je het spel makkelijk kan combineren. Jullie hebben alles zelf in de hand, starten en eindigen wanneer jullie maar willen en tussendoor een pauze met een borrel? Geen probleem, maak met elkaar goede spelafspraken en jullie uitje is geslaagd!

Wat je zeker moet weten!

Je speelt een doe-het-zelf spel met je eigen smartphone, waarop internet aanwezig is. Tijdens de meeste spellen loop je een afstand van 3 tot 5 kilometer. Je mag helemaal zelf weten waar je start en eindigt, zolang het maar in het spelgebied is. De spellenapp is kosteloos te downloaden in de Appstore (Apple) of Playstore (Google).

BOEK NU MIJN GROEPSUITJE