Ideeën familiedag

Heb je de uitdagende taak een familiedag te organiseren? Je doet de leukste ideeën voor een familiedag op bij Doe-het-zelf Spellen! Met dit aanbod kun je eens afwijken van de gebaande paden, zoals sjoelen of kaarten, en een origineel familiedag uitje voor jong en oud opzetten. Door ons ruime aanbod spellen en het feit dat deze op meer dan 50 locaties door geheel Nederland te spelen zijn, kun je ongetwijfeld een spel vinden dat bij de samenstelling van de groep past!

familiedag-1

Het leuke aan onze spellen is dat deze zich voornamelijk afspelen in binnensteden of in mooie natuurgebieden. Onderlinge samenwerking is vereist en zodoende leer je met onze ideeën voor een familiedag je familieleden op een andere manier kennen. Al onze spellen hebben de onderstaande kenmerken:

  • De spellen duren tussen de 2 en 3 uren
  • Ze spelen zich af in het centrum van een stad naar keuze
  • Een smartphone + databundel per deelnemersgroep is vereist
  • Een spel kost tussen de 5 en 15 Mb aan data
  • Vanaf € 10,- per persoon

Wanneer je bij ons bestelt, heb je het spel binnen enkele werkdagen in huis. Na een korte voorbereiding kun je direct het avontuur aangaan! Speciaal voor kinderen hebben we ook spellen, namelijk het spannende Boevenspel en het Maffiaspel.

BOEK NU MIJN FAMILIEDAG UITJE

Ideeën familiedag 2016

Steeds meer families putten inspiratie uit onze ideeën voor een familiedag in 2016 en boeken één of meerdere spellen bij ons. Omdat de spellen die wij aanbieden uiterst voordelig zijn, blijft er voldoende budget over om de activiteiten te combineren met een gezellig hapje en/of drankje. Zo creëer je een afwisselende dag met zowel inspanning als ontspanning. Met onze ideeën voor een familiedag in 2016 heeft je familie zeker het nodige om over na te praten! Kies één van onze vele familiedag spellen en ontdek de avonturen die wij kunnen bieden.