Een kinderfeestje

Als ouder wil je ieder jaar weer een leuk en geslaagd feestje voor je kind organiseren. Je bent natuurlijk op zoek naar iets origineels en betaalbaars! SPELLENLABS heeft speciaal voor kinderfeestjes doe-het-zelf spellen ontwikkeld. Met een doe-het-zelf spel hou je de regie in eigen handen en dat ook nog eens tegen een scherpe prijs. Lees snel verder wat wij voor jullie kinderfeestje kunnen betekenen!

Origineel kinderfeestje

Voor het doe-het-zelf kinderspel hebben we twee niveau’s ontwikkeld. Het Boevenspel is geschikt voor kinderen vanaf 8 tot en met 12 jaar die het spel onder begeleiding spelen. Het Maffiaspel is speciaal voor de wat oudere kinderen vanaf 12 jaar, die het spel zonder begeleiding kunnen spelen!

Kinderfeestje

Goed om te weten!

Alle Kids on Track spellen worden met een eigen smartphone met internet gespeeld en onze eigen spellenapp. De kinderen wandelen tijdens een spel ongeveer 3 kilometer en een spel duurt tussen de 1,5 en 2,5 uur. Via onze website bestel je een speldoos met alle spelmaterialen en uitleg waarmee jullie helemaal zelf het spel kunnen spelen.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog een spannend en interactief spel voor jullie kinderfeestje! De doe-het-zelf spellen zijn garantie voor een geslaagd feestje waar je vriendjes en vriendinnetjes nog lang over na zullen praten!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.