Leuke familie uitjes

Met het uitgebreide aanbod van Doe-het-zelf Spellen kun je allerlei leuke familie uitjes op touw zetten! Ons aanbod bevat allerlei te gekke activiteiten voor jong en oud. Onze spellen zijn bovendien een mooie manier om competitie met samenwerking te combineren! Vaak worden jullie in verschillende groepen ingedeeld, terwijl jullie hetzelfde doel hebben. In het spel De Ontmaskering is dat de Mol opsporen die jullie probeert tegen te werken. Slagen jullie erin om de saboteur op tijd te ontmaskeren? Kies deze of één van de vele andere leuke familie uitjes van Doe-het-zelf Spellen!

Leuke familie uitjes organiseren

Dankzij onze zeer gevarieerde collectie is leuke familie uitjes organiseren met Doe-het-zelf Spellen een peulenschil! Je vindt hoe dan ook een spel dat perfect bij jou en je familieleden past. Houden jullie wel van een tochtje te voet? Trek dan jullie beste wandelschoenen aan en maak je klaar voor De Zwerftocht! In dit spel verkennen jullie een binnenstad naar keuze en krijgen jullie verschillende foto aanwijzingen die jullie naar de verborgen eindlocatie brengen. Ondertussen leren jullie allerlei leuke feitjes over de binnenstad! Is het jouw beurt om leuke familie uitjes te organiseren? Twijfel dan geen moment en kies voor één van onze interactieve spellen!

Leuke familie uitjes buiten

Het moge duidelijk zijn dat de écht leuke familie uitjes zich buiten afspelen! Onze spellen spelen zich dan ook af in een binnenstad naar keuze of juist in de mooie natuur. Het enige dat je vooraf nodig hebt is een volledig opgeladen smartphone met onze SpellenApp erop. Deze heb je nodig om de verschillende aanwijzingen mee te ontvangen en op te volgen. Heb je tussen onze familie uitjes een spel gevonden dat goed bij je familie past? Bestel deze dan eenvoudig en voordelig online. Gaan vanaf nu al jullie leuke familie uitjes buiten in de binnenstad plaatsvinden?

BOEK NU MIJN FAMILIE UITJE