Neven en nichtendag

Sta je op het punt een neven en nichtendag te organiseren? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod spellen. Of je nu van puzzelen, wandelen of het maken van hilarische foto’s houdt, bij Doe-het-zelf Spellen is iedereen vertegenwoordigd! Ook voor eenfamiliedag organiseren ben je bij ons aan het juiste adres. Waar je ook in Nederland of België woont, er kan altijd een spannend spel in een binnenstad in de buurt worden gespeeld!

Neven en nichtendag organiseren

Heb je je gezellige neven en nichten al een tijd niet gezien en wil je hier verandering in brengen? Dan is en neven en nichtendag organiseren een uitstekend idee! SpeelDeadline, een zenuwslopend spel waarbij jullie tegen de klok en tegen de aanval van een virus strijden. Omdat onze spellen uiterst voordelig zijn, zijn deze uitstekend te combineren met een hapje of drankje in de stad. Zo kun je op een ontspannen manier bijkletsen met je neven en nichten

Neven en nichtendag activiteiten

Zijn jullie als familie fan van Wie is de Mol? Dan is De Ontmaskering een uitstekende neven en nichtendag activiteit! Dit is een spannend spel waarbij niemand te vertrouwen is. Ontmasker de Mol voor het te laat is! Wanneer je het spel gezien hebt dat je wilt gaan spelen, dan kun je eenvoudig eenboeking doen op onze website. Binnen enkele werkdagen krijg je het spelpakket thuis bezorgd. Na een korte voorbereiding ben je samen met je neven en nichten klaar het avontuur aan te gaan!

Neven en nichtendag uitjes

Bereid je voor op een onvergetelijke dag met onze neven en nichtendag uitjes! Je ontdekt vele mooie plaatsen en bent heerlijk in de buitenlucht. Doordat je samenwerkt, zie je je neven en nichten eens van een andere kant. Dit is altijd goed voor de familieband die jullie hebben! De neven en nichtendag uitjes van Doe-het-zelf Spellen brengt jullie dichter bij elkaar.

BOEK NU MIJN DOE-HET-ZELF UITJE