Personeelsuitje Noord Holland

Als je met je collega’s iets unieks wilt gaan doen, dan kan Doe-het-zelf Spellen je helpen een te gek personeelsuitje in Noord Holland te organiseren! Hierbij is het de bedoeling dat jullie, gewapend met een smartphone, plekken in een stad gaan verkennen en zo snel en goed mogelijk de gestelde einddoelen van het spel behalen. Zo zullen jullie in het Detectivespel, onderverdeeld in verschillende teams, in de voetsporen van niemand minder dan Sherlock Holmes treden! Door bewijsmateriaal te verzamelen op foto hotspots zullen jullie tijdens dit personeelsuitje in Noord Holland verschillende cold cases oplossen!

Actief personeelsuitje Noord Holland

Zoals de naam al aangeeft is het niet de bedoeling dat jullie tijdens een actief personeelsuitje in Noord Holland gaan zitten duimen draaien. In totaal zullen jullie bijvoorbeeld tijdens het spel QRaker tussen de drie en vijf kilometer gaan lopen in twee á drie uur. Gedurende deze tijd is het de bedoeling om twee rode draad raadsels op te lossen door de cryptisch aangewezen plekken te bezoeken. Iedere aanwijzing levert een woord op. Gecombineerd vormen de woorden een QR code waarmee jullie de puzzel kunnen oplossen! Zijn jullie klaar voor een actief personeelsuitje in Noord Holland? Kies dan voor het hersenbrekende QRaker spel in ons uitgebreide aanbod!

Leuk personeelsuitje Noord Holland

Bij Doe-het-zelf Spellen doen we er alles aan om je te helpen een leuk personeelsuitje in Noord Holland te organiseren! Het resultaat is een actieve en gezellige dag waar jullie geweldige herinneringen aan over zullen houden. Voor elke gelegenheid hebben wij het perfecte spel in de aanbieding. Ook de allerkleinsten zijn we niet vergeten! Spellen voor kinderen zijn namelijk eveneens bij ons aanbod inbegrepen. Bezoek onze spellen pagina voor een compleet overzicht van manieren waarop jullie een leuk personeelsuitje in Noord Holland kunnen beleven!

BOEK NU MIJN UITJE IN NOORD HOLLAND