Personeelsuitje Rotterdam

Voor een origineel en interactief spel ben je bij Doe-het-zelf Spellen aan het juiste adres! Deze spellen zijn vanwege de onderlinge samenwerking die vereist is, ideaal voor een personeelsuitje in Rotterdam. Leer de stad in een avontuurlijke stadswandeling kennen met het spel ‘De Zwerftocht’. Tijdens de speurtocht in de stad ben je op zoek naar de verborgen eindlocatie en pik je leuke ‘weet-je-datjes’ over Rotterdam op Ook de overige spellen uit ons aanbod zijn bij uitstek geschikt voor een personeelsuitje in Rotterdam. Bestel voordelig het spel naar keuze en je hebt het snel in huis! Een spel duurt ongeveer 2 tot 3 uur en je legt gedurende de activiteit een afstand van tussen de 3 en 5 kilometer af. Zorg dus dat je geschikt schoeisel aan hebt!

Origineel personeelsuitje Rotterdam

Ben je op zoek naar een interactieve puzzeltocht tijdens een origineel personeelsuitje in Rotterdam? Dan is Qraker precies wat je zoekt, tijdens dit spel kom je op plekken in de stad die je anders niet snel zou ontdekken. Door het oplossen van twee rode draad raadsels kunnen jullie uiteindelijk een eindopdracht kraken. Dit originele personeelsuitje in Rotterdam kun je uitstekend combineren met een drankje of hapje in de binnenstad. Zo creëer je een heerlijk afwisselende dag vol avontuur en gezelligheid en volop de gelegenheid om aan teambuilding te doen!

Goedkoop personeelsuitje Rotterdam

Wil je niet te veel kwijt zijn aan een gezellig uitstapje? Een goedkoop personeelsuitje in Rotterdam organiseer je met de spellen uit ons aanbod! Al voor een kleine prijs per deelnemer, kun je bij ons een enerverend spel bestellen. Een goedkoop personeelsuitje in Rotterdam organiseer je bij ons op eenvoudige wijze. Bekijk ons volledige aanbod en kies het spel dat het beste op de groepssamenstelling aansluit. Ga het avontuur tegemoet en leer je collega’s op een leuke manier beter kennen!

BOEK NU MIJN PERSONEELSUITJE ROTTERDAM