Boevenspel (kids)

STOP! We zoeken slimme speurders die de Burgermeester helpen! Heb jij nog niets georganiseerd voor jouw kinderfeestje? Vraag je vader of moeder om samen deze pagina te lezen! Wij organiseren een hartstikke spannend en leuk Boevenspel. Er is een grote inbraak gepleegd op het gemeentehuis en je bent samen met je vriendjes en vriendinnetjes gevraagd het onderzoek uit te voeren naar de dader. Op deze pagina lees je hoe we jullie kinderfeestje leuk kunnen maken! Lees snel verder…

kids-on-track-2

Het Boevenspel

Bij het Boevenspel schakelt de Burgemeester van een stad de hulp van de speurders in. Er is ingebroken in het gemeentehuis en de politie heeft een aantal mogelijke boeven opgepakt. Slechts één boef is verantwoordelijk voor de inbraak. De jonge speurders gaan op pad en ontvangen bij iedere juist gevonden foto tips over de boef die het NIET heeft gedaan. Welk team weet als eerste de juiste boef aan te wijzen en daarmee een button als SUPERSPEURDERS ontvangen?

Handig om te weten

Het Boevenspel kan onder begeleiding van een ouder gespeeld worden. Bij het spel  heb je een smartphone met internet per team nodig. Je ontvangt van ons een speldoos met spelmaterialen en spelcode waarmee je samen met de gratis SpellenApp het spel kan spelen. Alle opdrachten worden uitgevoerd door middel van onze gloednieuwe SpellenApp & fysieke spelmaterialen. Naast dat je dus echt bezig bent met de opdrachten en de SpellenApp, verken je ook op interactieve wijze de stad. Tijdens het spel (ongeveer 2 uur) is er een telefonische helpdesk aanwezig voor technische vragen. Lees hier alle antwoorden op de meest gestelde vragen!

Enthousiast geworden over het Boevenspel? Op zoek naar een originele activiteit voor het kinderfeest van je zoon of dochter? Met een doe-het-zelf spel ben voor een prijs van €10 per persoon verzekerd van een geslaagde middag speuren met veel lol en plezier! Boek vandaag nog een doe-het-zelf spel op een van onze spellocaties in Nederland of België.

BOEK NU MIJN UITJE

Meer informatie ontvangen? Vraag vrijblijven meer informatie aan over het Boevenspel!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.