Crazy88 Fotospel

“Doe een op hol geslagen vliegtuig na” of “Knuffel met een agent”. Dit zijn slechts twee voorbeelden van de vele opdrachten bij het Crazy 88 Fotospel. Ben jij op zoek naar een uitje waarin fun en hilariteit centraal staan? Voor slechts €10 per persoon organiseren wij jullie Crazy 88 uitje waar nog lang over wordt gesproken!

vliegtuig-580x250

Het Crazy 88 Fotospel is een interactief spel dat je speelt met je eigen smartphone. In teams van 4 tot 6 personen voeren jullie zoveel mogelijk knotsgekke foto opdrachten van de Crazy 88 uit. De opdrachten worden vastgelegd op foto en teams stemmen op elkaars kiekjes. Het team dat de meeste opdrachten weet uit te voeren en de meeste stemmen weet te verzamelen van andere teams is winnaar van het spel!

NIEUW: Interactief door “foto stemmen”

We hebben het Crazy 88 Fotospel nog interactiever gemaakt. Tijdens het spel stemmen teams op elkaars foto’s. Dit zorgt voor extra hilariteit en inspiratie om de beste foto te maken! Bovendien komen alle foto’s na afloop van het spel in een interactieve scorekaart terecht en kun je de gemaakt foto’s gewoon downloaden!

Wil jij een leuk en hilarisch uitje voor vrienden organiseren? Boek dan hier het Crazy 88 Fotospel of gebruik dan onderstaande formulier wanneer je nog vragen hebt!

BOEK NU MIJN UITJE