Dé Bal

De Bal is hét spel voor rasvoetballers. Met een bal aan de voet verken je de omgeving, doe je de gekste bal-gerelateerde opdrachten, speel je een voetbalquiz en dit wordt nog allemaal vastgelegd ook! Wie durft er de  meeste gekke dingen te doen met Dé Bal? Wie heeft er de meeste voetbalkennis paraat? Maar bovenal, welk team scoort de meeste punten en wint Dé Bal?

Er liggen hotspots verspreid op de door jou gekozen locatie. Achter deze hotspots zitten verschillende opdrachten die je met een bal moet uitvoeren. Door de stad voer je dus toffe opdrachten uit zoals voetbalgerelateerde quizvragen, video-opdrachten en uiteraard opdrachten die je moet uitvoern in de stad. Hoe gekker de opdracht, hoe meer punten het opleverd. Je beoordeeldt elkaars beeldmateriaal voor extra punten. Alle opdrachten staan garant voor een flink dosis hilariteit!

Alle opdrachten worden uitgevoerd door middel van onze gloednieuwe SpellenApp & spelmaterialen. Naast dat je dus echt bezig bent met de opdrachten en de SpellenApp, verken je ook de stad. Je speelt dit spel met je eigen bal, die ken je het best natuurlijk!

Hebben jullie dus zin om even te dollen in de stad? Speel dan eens Dé Bal in een door jullie gekozen locatie. Dit spel is ideaal voor een leuk vriendenuitje! Boek vandaag een spel, dan spelen jullie wellicht morgen al een leuk en interactief uitje! Meer weten of vragen? Gebruik dan onderstaande formulier!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.