De Zwerftocht

De zwerftocht is een avontuurlijke stadswandeling op zoek naar een verborgen eindlocatie. Het is een ludieke manier om kennis te maken met de stad. Jullie zwerven door de straten op zoek naar de mooiste plekjes. En als de eindlocatie wordt gevonden volgt natuurlijk het TJAKKA moment!

sjakka-580x250

DIRECT ONLINE BOEKEN

De Zwerftocht

Samen gaan jullie op speurtocht in de stad op zoek naar de verborgen eindlocatie. Jullie eerste doel in het spel is het vinden van verschillende foto aanwijzingen. Met deze aanwijzingen verdienen jullie hint en tips die jullie verder brengen in het spel. Uiteindelijk vallen alle puzzelstukjes in elkaar en vinden jullie de verborgen eindlocatie. En het leuke aan deze Zwerftocht? Je leert ook interessante wist-je-datjes van de stad! Mooi meegenomen toch?

Geschikt voor…

De Zwerftocht is geschikt voor iedereen die op een leuke manier een stad wil gaan verkennen. Het is uitstekend te combineren met bijvoorbeeld een dagje uit met vrienden of een steden trip. Trefwoorden die passen bij De Zwerftocht zijn: avontuur, stadswandeling, familie-uitje, vriendenuitje, uitje met gezin.

Zin in een avontuurlijke stadswandeling door een van de vele mooie steden in Nederland of België? Speel dan De Zwerftocht en verras je familie of vrienden met dit interactieve spel. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een spel online of vraag via onderstaande formulier informatie aan.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.