Deadline

**NIEUW** Over een spannend uitje gesproken! DEADLINE is een zenuwslopend teamuitje waarbij jullie niet alleen tegen andere teams strijden, maar het ook tegen de klok opnemen. Welk team weet zijn zenuwen het beste te bedwingen en kan de verschillende battles tegen de klok te verslaan?

ultimatum

BOEK DIRECT ONLINE

In een drukke binnenstad liggen aanwijzingen om een virusaanval te stoppen. Aan jouw team de opdracht om zoveel mogelijk plekken te bezoeken en opdrachten uit te voeren om de verspreiding van het virus te voorkomen. De weg er naar toe is er één vol met uitdagingen en obstakels. Voor elke goed uitgevoerde opdracht ontvangen jullie nieuwe aanwijzingen. Zijn jullie op tijd om de verspreiding van dit virus te stoppen en de Deadline te halen?

Spannend uitje met SpellenApp – in elke grote stad te spelen

‘Deadline’ is zeker een spannend uitje. Een interactieve en zenuwslopende race tegen de klok met als decor het centrum van een grote stad. Alle spelmaterialen worden door ons in de speldoos geleverd. Je dient zelf per team voor een mobiele telefoon te zorgen met een databundeltje. Het spel duurt ongeveer 2 uur en is goed te combineren met een gezellige borrel of lekkere hap ergens in de stad voor of na het spel.

Goed om te weten

Een doe-het-zelf spel speel je zonder spelleider en met je eigen smartphone met internetverbinding. Na het boeken ontvangen jullie een speldoos met spelinstructies, spelcode en alle spelmaterialen. Komen jullie er tijdens het spel niet uit? Dan kun je altijd rekenen op de telefonische helpdesk.

Overtuigd geraakt van doe-het-zelf spellen als invulling van jullie uitje? WACHT NIET LANGER EN BOEK HIER EEN SPEL. Heb je nog vragen, gebruik dan onderstaande formulier!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.