Detectivespel JUNIOR

Gezocht JUNIOR speurders met een sluitend alibi! Wil jij je vrienden of vriendinnen eens een keer verrassen met een origineel kinderfeestje? Lekker in kleine groepjes speuren in de stad, met zijn allen werken aan 4 coldcases? Met het Detectivespel JUNIOR ben je verzekerd van een super gaaf feestje waar nog lang over nagepraat zal worden!

DIRECT ONLINE BOEKEN

Gewapend met de SpellenApp gaan jullie op zoek naar foto hotspots. Bij ieder juist gevonden foto bewijs ontvangen jullie een hint of worden jullie uitgedaagd met een leuke opdracht. Welk team weet de aanwijzing op de juiste manier te verwerken? Snelheid, sluwheid en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die je als team ver kunnen brengen. Ontrafel de geheimen van de cold-cases en wordt het beste speurders team van het spel!

Detective spel buiten

Het Detectivespel is op iedere dag en op elk gewenst tijdstip te spelen. Tijdens het spel wordt ongeveer een afstand afgelegd van 3 tot 5 kilometer en in totaal zijn jullie 2 tot 2,5 uur onderweg. Het spel wordt gespeeld met een smartphone met internet per team, zorg ervoor dat deze goed is opgeladen tijdens het spel.

Enthousiast geworden over het spel? Vraag dan je vader of moeder om een spel te boeken. Wil je vader of moeder nog meer weten of heeft hij of zij vragen? Vraag dan via het onderstaande formulier vrijblijvende informatie aan.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.