Detectivespel

Altijd al een keer Sherlock Holmes willen zijn? Grijp nu je kans en speel het Detectivespel. Dit interactieve uitje is geschikt voor elk vrienden of familie uitje en kost slechts €10 per persoon. Speel het spel op een van de vele spellocaties en maak van jullie uitje een geslaagde dag!

Detectivespel

Gewapend met de SpellenApp gaan jullie op zoek naar foto hotspots. Bij ieder juist gevonden foto bewijs ontvangen jullie een hint of worden jullie uitgedaagd met een leuke opdracht. Welk team weet de aanwijzing op de juiste manier te verwerken? Snelheid, sluwheid en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die je als team ver kunnen brengen. Ontrafel de geheimen van de cold-cases en wordt het beste speurders team van het spel!

Detective spel buiten

Het Detectivespel is op iedere dag en op elk gewenst tijdstip te spelen. Tijdens het spel wordt ongeveer een afstand afgelegd van 3 tot 5 kilometer en in totaal zijn jullie 2 tot 2,5 uur onderweg. Het spel wordt gespeeld met een smartphone met internet per team, zorg ervoor dat deze goed is opgeladen tijdens het spel.

Hebben jullie een sluitend alibi? Speel dan eens het Detectivespel in een door jullie gekozen locatie. Dit spel is ideaal voor een leuk familie- of vriendenuitje! Boek vandaag een spel, dan spelen jullie wellicht morgen al een leuk en interactief uitje! Meer weten of vragen? Gebruik dan onderstaande formulier!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.