Durven!Denken!Doen!

Een uitje met veel plezier en vooral uitdaging? Speel dan eens het doe-het-zelf spel “Durven!Denken!Doen!”. Een spel waarin iedereen aan zijn trekken komt. Hou je van puzzelen? Speel je graag een competitie? Of hou je er wel van om af en toe uit je comfort zone te komen? Dan is dit spel zeker voor jullie geschikt!

ddd

DIRECT ONLINE BOEKEN

Uitdagende opdrachten

Het spel Durven!Denken!Doen! is op verschillende locatie in NL en BE te spelen. Het doel van het spel is dat om zoveel mogelijk foto hotspots te vinden. De gevonden hotspots brengen jullie verder in het spel. Maar let op: onderweg worden jullie geconfronteerd met uitdagende opdrachten, die voor sommigen van jullie even slikken zullen zijn!

Goed om te weten

Een doe-het-zelf spel speel je zonder spelleider en met je eigen smartphone. Na het boeken ontvangen jullie een speldoos met spelinstructies, spelcode en alle spelmaterialen. Komen jullie er tijdens het spel niet uit? Dan staat de telefonische helpdesk klaar met tips en adviezen!

Je vrienden eens een keer verrassen met een leuk en uitdagend groepsuitje? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog het Durven!Denken!Doen! spel. Meer weten of vragen? Gebruik dan onderstaande formulier.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.