Egghunt

Op zoek naar een leuke activiteit voor het paasweekend? Lekker actief op pad met je familie of vrienden in een van de mooie steden? Het spel Egghunt biedt jullie de mogelijkheid om het paasweekend een origineel tintje te geven. Egghunt speel je in teams van ongeveer 5 personen. **Speciaal voor dit spel hebben we een speciale actie: als je 1 spelpakket bestelt, ontvang je de 2e GRATIS! Hierdoor speel je met 10 personen voor de prijs van 5.**

BOEK DIRECT ONLINE

Op een zelf gekozen locatie kan Egghunt worden gespeeld. Om in de Paas-stemming te komen, moeten er zoveel mogelijk virtuele eieren worden verzameld. Deze eieren zullen jullie uiteindelijk leiden naar het einddoel: het gouden ei. Het spel is alleen te spelen tijdens het paasweekend van 15-17 april.

Hoe werkt het?

Het doe-het-zelf spel wordt gespeeld met behulp van onze interactieve app, hiervoor is geen spelleider nodig. De app geeft aan de hand van een interactieve kaart weer waar de eieren liggen. In deze interactieve app zijn opdrachten verwerkt om de eieren te kunnen verkrijgen. Je ontvangt daarnaast een spelpakket met daarin de te spelen opdrachten, deze opdrachten mogen pas worden geopend als wij daarom vragen.

Hoe te bestellen?

Speciaal voor het spel Egghunt hebben we de speciale aanbieding van 1 spelset bestellen en de 2e ontvang je GRATIS. Na bestelling en betaling ontvang je van ons de spelpakketten die je tijdens het paasweekend kunt gebruiken.

Prijs voor het team met de hoogste score!

Naast natuurlijk een leuke dag, hebben wij nog een verrassing voor jullie. De drie teams die na het paasweekend de hoogste score hebben, krijgen van ons een leuke prijs toegestuurd! Wat deze prijs is blijft nog even geheim.

Overtuigd geraakt van doe-het-zelf spellen als invulling van jullie uitje? WACHT NIET LANGER EN BOEK HIER EEN SPEL. Heb je nog vragen, gebruik dan onderstaande formulier!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.