Het Boevenspel

De Burgemeester heeft jullie hulp nodig! Kunnen jullie hem helpen om de boef te vangen? Ondertussen scoor je punten door politieman Paul te helpen met het lopen van een speurtocht en het uitvoeren van opdrachten. Verzamel hints door het zoeken van foto aanwijzingen en val als detective niet op door de opdrachten van Paul om niet op te vallen. Bij het goed uitvoeren van de opdrachten, ontvang je dus steeds meer hints! De tijd dringt voor de Burgemeester, helpen jullie mee met politieman Paul?!

Alle opdrachten worden uitgevoerd door middel van onze gloednieuwe SpellenApp & fysieke spelmaterialen. Naast dat je dus echt bezig bent met de opdrachten en de SpellenApp, verken je ook op interactieve wijze de stad.

Hebben jullie dus zin om even te bewoners van de stad te redden van de dief?  Speel dan eens Het Boevenspel in een door jullie gekozen locatie. Dit spel is speciaal ontwikkeld voor de jongste onder ons. Kinderen tussen de 5 en 10 jaar kunnen dit spel uitstekend spelen onder begeleiding van ouder/verzorger. Dit spel is ideaal voor kinderfeestjes en schoolexcursies.  Boek vandaag een spel, dan spelen jullie wellicht morgen al een leuk en interactief uitje!

Hebben jullie dus zin om even te bewoners van de stad te redden van de dief?  Speel dan eens Het Boevenspel in een door jullie gekozen locatie. Dit spel is ideaal voor een leuk vriendenuitje! Boek vandaag een spel, dan spelen jullie wellicht morgen al een leuk en interactief uitje! Meer weten of vragen? Gebruik dan onderstaande formulier!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.