Qraker

Wij organiseren interactieve spel programma’s op ruim 100 locaties in Nederland. Je bent waarschijnlijk op zoek naar een leuk en actief uitje. QRaker is een interactieve puzzeltocht met een doel! Een ideaal uitje om de stad te verkennen. Je ontdekt plekken in de stad die je anders niet had bezocht! En als bonus ontdek je niet alleen de stad, maar ook nog eens een feitje dat je altijd al had willen weten!

 

BOEK NU MIJN UITJE

Uitdagende puzzeltocht

Qraker is een uitdagend spel waarbij we de hersenen van de deelnemers flink laten kraken. Al speurend met de SpellenApp gaan jullie op zoek naar foto hotspots. Elke juist gevonden hotspot brengt jullie verder in het spel. Jullie lossen tijdens het spel twee rode draad raadsels op. De twee raadsels geven voldoende aanwijzingen om een eind challenge te kraken. Qraker is een interactief puzzel spel dat de die-hard puzzelaars zeker aan zal spreken.

Qraker spelverloop

Het spel wordt in teams van vijf personen gespeeld onder begeleiding van een eigen smartphone met onze gratis te gebruiken Spellenapp. Aan de hand van een interactieve kaart gaan jullie op zoek naar foto locaties in het centrum van een door jou gekozen locatie. Tijdens het spel leg je zo’n 3 tot 5 kilometer af en in totaal ben je 2 tot 2,5 uur aan het spelen. Iedere gevonden foto aanwijzing levert een woord op. Dit woord kun je vervolgens wegstrepen op de QR puzzel. Bij het vinden van genoeg woorden kom je tot een QR code. Scan de code en los vervolgens de puzzel op!

Overtuigd geraakt van doe-het-zelf spellen als invulling van jullie uitje? WACHT NIET LANGER EN BOEK HIER EEN SPEL. Heb je nog vragen, gebruik dan onderstaande formulier!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.