Vrijgezellenspel The Hangover

‘’Regel een stoel en sta met zoveel mogelijk mensen op een 1-persoons zitstoel!’’, ‘’Zoen een onbekende op zijn/haar mond’’. Zomaar wat opdrachten uit het extreme vrijgezellenspel ‘The Hangover’’. Tijdens dit vrijgezellenuitje staan fun en hilariteit centraal. Wanneer The Hangover gespeeld is, zal er nog lang over jullie vrijgezellenfeest gesproken worden.

The Hangover een interactief vrijgezellenspel dat je speelt met je eigen smartphone. In teams van 4 tot 6 personen voeren jullie zoveel mogelijk knotsgekke foto opdrachten van de extreme variant van het vrijgezellenspel Crazy 88 uit. De opdrachten worden vastgelegd op foto en teams stemmen op elkaars kiekjes. Zorg ervoor dat opa & oma thuis blijven en deze foto’s niet zien! Het team dat de meeste opdrachten weet uit te voeren en de meeste stemmen weet te verzamelen van andere teams is winnaar van het spel!

NIEUW: Interactief door “foto stemmen”

We hebben het vrijgezellenspel the Hangover nog interactiever gemaakt. Tijdens het spel stemmen teams op elkaars foto’s. Dit zorgt voor extra hilariteit en inspiratie om de beste foto te maken! Bovendien komen alle foto’s na afloop van het spel in een interactieve scorekaart terecht en kun je de gemaakt foto’s gewoon downloaden!

Wil jij een leuk en hilarisch uitje voor vrienden organiseren? Boek dan hier het vrijgezellenspel The Hangover of gebruik dan onderstaande formulier wanneer je nog vragen hebt!

 

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.