Teamuitje Noord Holland

Als je de samenwerking in je team wilt verbeteren of op de proef wilt stellen, kun je dit het beste doen tijdens een interactief teamuitje in Noord Holland. In een tijdsbestek van twee á drie uur moet je geheel op elkaar en je smartphone vertrouwen. Samen zullen jullie het einddoel van het gekozen spel behalen door de challenges onderweg te trotseren! Zo krijgen jullie op weg naar de verborgen eindlocatie verschillende raadsels opgelegd in De Zwerftocht. Bovendien komen jullie tijdens deze avontuurlijke stadswandeling diverse feitjes te weten over jullie omgeving! Deze en vele andere voordelen zullen jullie ondervinden als jullie met Doe-het-zelf Spellen een actief teamuitje in Noord Holland organiseren!

Origineel teamuitje Noord Holland

In plaats van het standaard bowlen en het inmiddels saaie karten, is een origineel teamuitje in Noord Holland opzetten heel eenvoudig met Doe-het-zelf Spellen! Spannend wordt het ook zeker naarmate er steeds meer en zwaardere uitdagingen getrotseerd moeten worden. Dat gebeurt al helemaal in Deadline, waarin je teamgenoten en jij diverse uitdagingen en obstakels moeten overwinnen om te voorkomen dat een dodelijk virus uitbreekt! Jullie zullen op elkaars instincten en vaardigheden moeten vertrouwen om de deadline te halen… Spanning en samenwerking, daar gaat het om als je met onze spellen voor een origineel teamuitje in Noord Holland kiest!

Leuk teamuitje Noord Holland organiseren

Als je met je collega’s of vereniging van plan bent om een leuk teamuitje in Noord Holland te organiseren zit je bij Doe-het-zelf Spellen helemaal goed! Het enige wat je naast een gezonde portie energie, enthousiasme en teamgenoten nodig hebt, is een smartphone met daarop onze SpellenApp. Als je hieraan voldoet staat jullie een gedenkwaardige middag te wachten! Heb je al een spel op het oog om met je teamgenoten te gaan spelen? Vul dan online ons boekingsformulier in en bestel je spel om een leuk teamuitje in Noord Holland te organiseren!

BOEK NU MIJN TEAMUITJE IN NOORD HOLLAND